Kwartiermaken

De week van het prokkelen - nu geopend

Prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking

Geplaatst: 2 jun 2014 Wat is een prokkel? Ziehier een voorbeeld: Schilderen decor eindmusical basisschool in Alkmaar Cliënten van Atelier de Voordam maken samen met leerlingen van basisschool De Bello het decor voor de musical groep 7/8. Het is een project van zes weken en de cliënten en leerlingen zijn er inmiddels volop mee bezig; brainstorm en ontwerpen gehad nu aan het schilderen van de decorpanelen. Het decor wordt gepresenteerd begin juli 2014 en de cliënten zijn uitgenodigd voor de generale repetitie.

En hier nog drie:
LFB Themacafé “Blind of slechtziend” in Hilversum
Op maandag 2 juni organiseert de LFB een themacafé met als onderwerp: blind of slechtziend. Mensen met en zonder beperking zijn van harte welkom om mee te praten over dit onderwerp en natuurlijk is er voldoende tijd om onder het genot van een kopje thee & koffie elkaar te ontmoeten.
Percussie workshop in Hengelo
Muziekdocent van de muziekschool geeft een percussieworkshop aan 10 personen. De groep gaat bestaan uit 5 leerlingen van de basisschool ‘t Heem en 5 cliënten van de Bussenkamp.
Oranje boven in Noordwijkerhout
Met het WK-voetbal in aantocht maken wij er alvast een feestje van. Dementerende ouderen en mensen met een verstandelijke beperking knutselen al knippend en plakkend de aankleding voor dit evenement in elkaar. Misschien maken we zelfs alvast de wereldbeker….Dit is een van de elf Prokkels die georganiseerd worden door de leerlingen van ROC Mondriaan Leiden

Terug naar nieuws