Kwartiermaken

Oude nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Landelijk Steunpunt Kwartiermaken maart 2016

met aandacht voor de onderwijsmodule kwartiermaken, een heuse strip over kwartiermaken en acties van de Mensenbieb en Klankspoor

als ik het goed heb, heb ik precies twee jaar geleden de laatste Nieuwsbrief verstuurd. Dat was om uiteenlopende redenen het geval. Zeker niet omdat er geen nieuws te vertellen zou zijn van het kwartiermakersfront. Leest u maar en blijf op de hoogte via deze site en linkedin..

Nieuwsbrief Landelijk Steunpunt Kwartiermaken

Maart 2014

Geachte lezer, hierbij eindelijk weer een Nieuwsbrief (maart 2014) met o.a. een oproep mee te doen aan de aanstaande Week van de Psychiatrie (wvdp2014) met het urgente thema 'Baas in eigen leven?!' - ja met vraag- en uitroepteken. Het bijzonder lectoraat kwartiermaken is intussen verleden tijd; het afscheidscollege vindt u als bijlage. De bij het college uitgereikte bundel 'Verder met kwartiermaken' (ja, we gaan gewoon door) is nu bij Tobi Vroegh verkrijgbaar. Verder aandacht voor de Tranzo Zorgsalon over inclusieve arbeidsorganisaties en nog meer. NB De bijlagen over de Week van de Psychiatrie zijn op deze site bij Nieuws opgenomen. Het afscheidscollege is bij publicaties te vinden.

Nieuwsbrief Landelijk Steunpunt Kwartiermaken mei 2013

Deze Nieuwsbrief bestaat uit een mailbericht met folder en uitnodiging voor Lof der zichtbaarheid op 14 juni op de HU

Naast aandacht voor het symposium en festival op 14 juni op Hogeschool Utrecht een attendering voor Lof binnen de Vrede van Utrecht in het midzomerweekend, aandacht voor de prokkelweek begin juni en het heugelijke nieuws dat het lectoraat kwartiermaken met een half jaar is verlengd!

Lees meer

Pagina 1/6 Ouder

Aquarel Yair Aa